Friday 30 May 2008

Oh, da


Si iata! Vineri seara. Proaspat iesita de la mate. Am lipit toata seara stickere. I now just lay and write...scriu pt ca mi-e lene sa merg la dus. Dar urmeaza si ala.
Asadar un nou entry, tot azi, vineri, 30 Mai...si inca unul tot propagandist.
Guess what? A 7-a...a cata? A SAPTEA! Da da, a 7-a editie a Festivalului International de Film Transilvania. TIFF, as it is commonly known.
www.tiff.ro
too good pt a fi ratat.

Am citit astazi in ziar ca un chinez "scuipa" lapte pe ochi. Mi se pare ca fraza precedenta contine cel putin 3 anomalii, daca nu mai multe. O data, ochiul de obicei nu scuipa. Doi, nu lapte. Trei, laptele nu se scuipa. Si patru, e chinez...

Ieri a fost meciul cu numarul 5 dintre Mobitelco si Asesoft, la Ploiesti. Scor Asesoft 94 - 90 U-Mobitelco. Luni meciul 6 la Cluj. Hai U!!!

Miercuri a fost Targul de Cariere Interact.

Marti mi-am dat (si luat cu 10!) atestatul la info.

Luni m-am trezit cu fata la cearsaf, intuind ca saptamana asta nu va aduce nimic palpitant si nou. Poate doar ma va apropia de bac cu inca 7 zile. Oricat de paradoxal al parea, grija mea pentru bac (care nu este mica deloc) se traduce printr-un comportament destul de pasiv. E adevarat ca mi-am insusit obiceiul de a merge zilnic la biblioteca. Acolo ma pot concentra. Acasa nu. Dar nu ma pot aduna, efectiv ma dispersez in n parti. Ciudat e ca nici speriata de examene nu sunt. Constienta ca se apropie, da, din plin. As vrea sa fac parte din categoria celor care sustin sus si tare ca "nu invat nimic toata ziua, pur si simplu nu pot" si totusi mananca pe paine carte. Privesc cu oarecare relaxare bacul asta, ca si pe o furtuna care se vede clar in departare. Si da, se vede ca vine spre mine. Stiu ca vine, stiu ca trece. Ce sper este sa treca cu bine. Si oh da, visez la Vama deja.

4 comentarii:

nol said...

Vreau si eu la TIFF.
chiar acum sunt in Cluj 3 interactiene de la Resita pt ca au concurs de teatru:>.

mai vreau la cluj:>
felicitari pentru atestat!

Daria said...

Pai hai la Cluj, cin` te tine acas`?
Hai ca mai punem de-o conferinta :->

nol said...

da mai..
conferinta..
in sfarsit va fi si la resita si tu nu vei fi.
mi-e dor de Cluj,de interactul ce a fost...
hmm..acum vin tot altii,si altii si altii
:-s

Levi Hutton said...

Thank you for writing this blog