Friday 11 July 2008

Kiss goodnight


Mi-am facut dusul - al 3-lea pe ziua de azi - si ma bate gandul sa merg la culcare. Imi vin in minte, cu o oarecare nostalgie, vremurile cand imi pupam mama si catelul de noapte buna. Sunt home alone, deci mama nu mi-o mai pup azi. Chestia e ca acest obicei nu stiu exact daca s-a dus asa dintr-o data sau in timp. Cert e ca ultima data cand am facut asta a fost acum muuult timp. Si cainele de doua saptamani nu mai e, dar nu vreau sa vorbesc despre asta, e inca proaspat evenimentul si nu mi-e usor sa dezvolt subiectul.

In schimb mi-am pupat iubitul. Telefonic. Azi era cat pe-aci sa ma enervez, cred ca pe el, sau pe mine, sau pe noi, pt ca planuim sa mergem la munte. Planuim de mult, dar in ultimele zile chiar incercam sa concretizam ceva. Adica eu caut pe mersultrenurilor.ro si pe autogari.ro si alte cele cai de acces spre diversi munti - a fost destul de anevoios sa ne decidem spre care urmeaza sa ne indreptam, dar azi s-a decis: Calimani. Ieri erau muntii Ceahlau. Pe aia ii lasam pt august. Asta in cazul in care nu ma uita Dumnezeu in Vama toata luna august :)) Ei, si ziceam ca eram pe punctul de a ma enerva, cu atatea imprecizii si indecizii. Mi-am dat seama, inainte de a imi exterioriza nervii ca iubitul meu, printre search-urile - neasteptat de bune, de altfel - pe google, are si o meseriede prestat. Meanwhile, eu o ard toata ziua, dimineata prin parc, ma misc un pic, apoi in alt parc, citesc, apoi vin acasa, ma uit la un film sau mai citesc o carte/un ziar/ o treaba, poate chiar dorm(!!!ziua!!!), ma joc cu Domingo, seara poate ies la o bere. Si iata, cum se duce ziua. Dar sa lasam asta.
Revin la pupic. Nu-mi place sa recunosc, dar I miss the goodnight kiss. Cand am sa fiu mare, am sa imi invat copilul sa imi dea pupic de noapte buna. Oricat de sirop ar suna, e un gest atat de frumos. Lasand la o parte gandirea in perspectiva, sarutul de noapte buna, I mean, the real thing, cel dintre un el si o ea, e cel mai linistitor sarut. Dintotdeauna am considerat sarutul un gest suprem de iubire, calitatea lui fiind direct proportionala cu cantitatea de iubire existenta intre cei doi actanti. Te poti potrivi la multe lucruri cu un om, si la sarut - nu. Asta poate fi o problema. Noroc ca nu e cazul meu. Si mai cred un lucru, legat de sarutul de noapte buna: cu cat se produce mai aproape de momentul plonjarii in somn, cu atat e mai bine.
Mie nu-mi place sa vorbesc despre noi. Dar ca sa fie coerenta povestea, trebuie sa precizez faptul ca e o relatie, impropriu spus, "la distanta". Asa se zice cand oamenii nu se vad zilnic si ii desparte o x distanta fizica. Distance doesn`t mean a thing. Poate doar azi. Ca tare-as vrea a goodnight kiss. Daca pana acum am incercat destul de mult sa neutralizez blog-ul asta, sa nu fiu prea "femeie", nici prea "barbat(a)", azi m-am dat de gol.

PS - Don`t be afraid of the kiss goodnight. It can say more than a thousand words.

1 comentarii:

Anonymous said...

Ma pot oferi eu la treaba asta :p
:*
noapte buna