Tuesday 12 August 2008

Shortage of good mood and smiles

Bai, oameni buni, o iau razna.
Sufar de mizantropie aproape sigur. M-as duce la doctor sa imi puna diagnosticul, sa stiu ca e clara treaba, dar nu cred ca boala asta e trecuta in lista bolilor. Sigur o gasesc la handicapuri sociale, dar nu stiu cine se ocupa cu tratarea acestor lucruri. Si daca aflu, sa fiu sanatoasa, probabil e vreun psihiatru. Si astia cer bani. Momentan sunt dureros de deficitara la capitolul asta. Banui ca de aici se trage si o parte din mizantropie. Mai pun la socoteala si personalitatea mea dificila. Si poate si un pic de sictir. Si vara asta interminabila. Nu-mi plac verile statice. Vara e bine sa umbli, sa stai la mare, sa o arzi prin munti, sa te distrezi. Cam toate necesita, insa, bani. M-am gandit sa imi iau un job. Dar numai o luna. C-apoi plec. Da` cine te ia, mai ales suferinda de mizantropie fiind? Mai bine platfus, sifilis, hepatita, dar mizantropie - nu. Asta nu cred ca se accepta pt summer part-time job-uri. De obicei vara se cauta fete dragute, zambarete, cumsecade. Pt promotii, pt a sta de manechine prin magazine si a te imbia sa profiti de reduceri si de ofertele promotionale, fete nesuferinde de sictir, niste dulceturi, ce mai... N-as obtine niciun post pt curatat podele cu mizantropia asta. Si podelele trebuiesc tratate cu zambete si atentie sporita, nu merge oricum cu ele.
Observai azi ca nu mai prea zambesc la oameni. Am vazut un ingeras de baietel caruia totusi i-am zambit. Pana mi-a scos limba. Mi-o fi simtit sfortarea din zambet si nu i-a placut acreala de pe mutra mea.
Soarele ma incrunta si mai rau. Desi port ochelari de soare cat jumate din fata mea, gen anti-paparazzi, pe deasupra si o palarie...tot ma stramb. O fac de placere mai mult decat de nevoie. Ma stramb ingrozitor de urat, a sictir si oftica si plictis. O atitudine constanta gen "ma leshi?", ce se vede numai privindu-mi fata. Nu ma simt prea confortabil cu oameni in jurul meu. Am fost si azi la biblioteca in speranta ca acolo oamenii sunt altfel. Vezi-ti de treaba. Lu` una i-a sunat telefonul in draci, noroc ca era pe vibratii. Desi e cam acelasi lucru, vibratia, cu sunetul, ca stand langa mine, simteam vibratiile telefonului ala nenorocit pana in dinti. O neismtita, asta era. Cred ca vorbea cu iubitul, ca toata era numai un zambet, tipa.
Ei bine, uite, eu nu sunt numai un zambet cand vorbesc cu iubitul meu. Si asta ma cam ingrijoreaza. Am vorbit azi si pur si simplu nu puteam sa zambesc. Pt ca zambetul se transmite telefonic. Dar azi eu nu i l-am transmis. Mi-e greu. Sufar de mizantropie cronica.
Help!!!

7 comentarii:

CG said...

nici mie nu imi place sa zambesc pe strada. pentru ce?

e cald, transpir, mi-e sete constant, mor de ciuda ca nu am o masina...

deci de ce sa zambesc???

Daria said...
This comment has been removed by the author.
Daria said...

Da, mai George, dar eu eram o fata draguta mai demult. Pare-mi-se mai nou am devenit o scarba. Desigur, e si vina celor din jur, ca-s niste scarbe. Ma scot din sarite: prostii, caldura sufocanta, ipocritii, maica-mea,uratii, frumosii, tiganii, arabii, romanii, saracii, bogatii, toti. Pe bune, nu stiu cum se trateaza asta, dar sper sa aflu cat mai rapid. Altfel, risc o drastica scadere de polularitate. Din putinul ce-l aveam...

Anonymous said...

cand o sa aflii carei leacu pt boala asta nenorocita, sa postezi pe blog, ca si eu sufar de prostia aia si vreau sa ma pot vindec inainte de sf verii

Daria said...

I`m struggling to find out what should I do...
Imediat ce aflu, dau de veste. La mine ia intorsaturi nefaste, ma apuca din senin plansu, rasul, tip la oameni, sunt apatica, ma agit, iar plang, iar ma crizez, devin delasatoare...si toate la intervale foarte scurte de timp.
S.O.S.

Anonymous said...

i feel that..:| din (ne)fericire luna asta lucrez la kfc din lipsa de fonduri si asa mi se-apleaca de toate zambetele fortate pe care trebuie sa le afisez si de mega-programul-de-imprastiere-a-fericirii catre clienti:)) help!

Anonymous said...

recunoaste ca aroganta ai fost mereu. mie mi place aroganta ta, e de-aia inteligenta. cred ca si asta a contribuit la contaminarea ta cu mizantropie.